Thuis in Serenade, het tuindorp waar muziek in zit!

Maak kennis met de nieuwste én de laatste fase in Baanhoek-West: Serenade! In Serenade worden meer dan 40 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in verschillende typen en grootten.

Duurzaamheid

Met Serenade zetten we een nieuwe stap in innovatief, biobased en duurzaam bouwen. In Serenade bouwen we een huis met respect voor jouw toekomst! De woningen worden uitgevoerd in hout en hebben een uitstekend binnenklimaat.

Woningaanbod

In Serenade worden meer dan 40 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in verschillende typen en grootten.

Start verkoop

De verkoop van de woningen start naar verwachting in de zomer 2024. Schrijf je in als belangstellende, dan houden wij je op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Thuis in Serenade

Thuis in Serenade

Dit knusse en zeer duurzame Tuindorp herken je direct aan het groen en de gezellige straatjes. Een kleine watertje slingert rondom en door het tuindorp. En let ook op de bijzondere bouwdetails aan woningen zoals brede dakoverstekken, hier en daar erkers met grote raampartijen, hoekwoningen met een dwarskap en niet te vergeten de donkerrode afwerking van de gevels en zwarte dakpannen. In Serenade komen 44 tweekappers in verschillende grootten en typen, genoeg keuze dus! Met ruime kavels want alle woningen hebben een voor- én achtertuin. Sommige tuinen zijn gelegen aan het kleine watertje. In Serenade voel je je thuis!

Meer lezen

Dichtbij alle hotspots

Maar die lievelingsplek vinden is meer dan een woning naar je zin. Je wil ook graag dichtbij de hotspots wonen. Baanhoek-West mag dan aan de rand liggen, maar met het centrum van Sliedrecht en Papendrecht om de hoek heb je alle dagelijkse voorzieningen en gezellige horeca dichtbij.
Ook in de wijken naast Baanhoek-West heb je veel voorzieningen. Zo is er een brede school, kinderopvang, een sporthal, een medisch centrum en een kerk. Het centrum van Sliedrecht bereik je makkelijk per fiets of per auto. Dat van Papendrecht trouwens ook. En de strategisch geplande uitvalswegen brengen je à la minute naar de A15 of A16. Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Breda: here we come!

Serenade

De woningen in Serenade worden in hout gebouwd met oog voor duurzaamheid. Het doel van deze duurzame woningen is om de ecologische voetafdruk te verminderen, energiekosten te minimaliseren en bewoners een gezonde leefomgeving te bieden. Er is volop aandacht voor de natuur zowel tijdens hitte als in natte periodes en er is ruimte voor spelen en ontmoeten. De bouw zal plaatsvinden in de fabriek, waardoor je minder afhankelijk bent van weersinvloeden. De bouwtijd zal mede hierdoor aanzienlijk sneller gaan dan bij de traditionele bouw.

Interesse in Thuis in Serenade?

Meld je hier aan en mis geen enkele update